Луксозен хоспис в София и дом за стари хора „Сердика“ – повече за локацията, условията и зоните

Забелязали ли сте промени в хигиенните навици, хранителния режим и редовното приемане на медикаменти при Вашите близки?

С напредване на възрастта се появяват подобни изменения и постоянното наблюдение, целодневно обслужване, психо – емоционална подкрепа и безопасна среда, които трудно могат да бъдат подсигурени в домашни условия, се превръщат в предпоставка за Вашето безпокойствие. Хоспис и дом за възрастни „Сердика“ има за приоритет подсигуряването на денонощна медицинска грижа и комфортна обстановка, пресъздаваща уюта на дома.

ВИЖ УСЛУГИТЕ

Нашият опит и Вашата сигурност

Хоспис и Дом за стари хора „Сердика“ София e част от медицински комплекс “Сердика” – единствената в България структура, предлагаща пълна гама от медико – социални услуги с опит в сферата на здравеопазването, предаван от три поколения насам – предпоставка за спокоен престой.

Хоспис в София и Дом за възрастни „Сердика“ – мястото

Разположен близо до гр. София в село Рударци, сгушен в подножието на Витоша планина, Хосписът посреща топло своите пациенти и техните близки. Местоположението му в непосредствена близост до столицата – изключително удобно и лесно достъпно и с градски транспорт. Комбинацията от богата растителност и свеж планински въздух, съчетана с услугите на луксозния дом за възрастни, дава възможност за откъсване от забързаната градска среда.

„Сердика“ хоспис до София – луксозното място за Вашите близки

Изградихме луксозно място до гр. София с отлична материална база за по – благоприятен живот за пациентите и резидентите ни. Стаите са обзаведени с усет към всеки един детайл с цел осигуряване на приятна и спокойна атмосфера за комфортен престой. Оборудвани са с удобно мултифункционално електрическо легло, персонални гардероби и шкафове, безжичен интернет, кабелна телевизия, а в единичните стаи – и приятна мека мебел.

Хоспис и Дом за стари хора „Сердика“ – зала за гимнастика за добро здраве

Беше изградена отделна зала за ежедневна групова гимнастика с цел поддържането на добра двигателната култура, която да подпомага физическото и емоционално състояние на пациентите и резидентите ни.

Собствена кухня

Вкусната храна има важна роля в здравословния начин на живот. Собствена кухня, здравословна храна с възможност за спазване на медицински диети. Ястията се поднасят в уютната ни и просторна столова.

Хоспис до София – „Сердика“ подсигурява безопасна здравословна среда за пациентите с деменция:

  • Безопасна среда
  • Отделна зона
  • Ограничен достъп
  • Денонощно наблюдение

Контакти

Имате въпроси?

Искате да разгледате хосписа наживо?

Рударци, ул. „Михаил Дойчев“ №20

За условия за настаняване:

0884 500 467

hospice@serdika.com