Споделени истории на пациенти на Хоспис и Резиденция за възрастни „Сердика“ до София

Верига резиденции и домове за стари хора „Сердика“ цели преосмиляне на понятията „старчески дом“ и „хоспис“. За преобърнатата представа относно грижата за възрастни в България и трудните ситуации пред избора говорят близки на настанените:

Днес ще Ви запознаем с нелеката история на Маргарита Георгиева Пехливанова, споделена от нейната приятелка от най – ранна детска възраст, Ивета, която потърси услугите на Хоспис и Резиденция за възрастни „Сердика“ преди няколко месеца, опитвайки се да й помогне в подсигуряването на постоянна комплексна медико – социална грижа и по-добро качество на живот.

Прочети историята

Деян Митков сподели с нас „олекотена“ история за своя баща, Веселин Борисов. „Олекотена“, защото по думите му е много трудно физически и емоционално да бъдат обобщени животът и значението на една легенда като него в няколко реда.

Прочети историятаТози път представяме историята на Василка Симеонова, споделена от нейната дъщеря, д-р Ева Борисова, която потърси услугите на Хоспис и Резиденция за възрастни „Сердика“ преди половин година, опитвайки се да й подсигури денонощна сигурност и ежедневен комфорт.

Прочети историята

Елена е внучка на Петър Игнатов Димитров, настанен в Хоспис и Резиденция за възрастни „Сердика“ през месец ноември 2022 г. Водена от най-висша форма на обич, тя сподели накратко през какви етапи са минали до момента на вземане на решението той да бъде настанен в дома за възрастни за адекватна грижа и сигурност в ежедневието.

Прочети историята

“Нямам нито една забележка, получавате само позитивни коментари от човек, който винаги посещава хосписа без предупреждение – отлично отношение, хигиена, сестринска грижа и хранене. Подобреното състояние на майка ми е многозначително!”

Божидар
“Споделяме само суперлативи за обслужването, организацията, хигиената и персонала. Изразяваме благодарност, че вече и в България има такова място с качествена услуга!”
Теодор
“Много сме спокойни! Много ценим целия персонал и отношението на всички, на управителя. Големи професионалисти – позитивна атмосфера и отзивчиви хора!”
Моника

“Предвид деликатното състояние на баща ми, мога да изразя само похвали за отношението, грижата, хигиената, организацията. Големи професионалисти сте!”

Златина

“Адмирации и благодарност за всички в хосписа! Благодарим ви!”

Петя

“Много сме доволни, оправдахте всички очаквания, без забележки! Обслужването е на ниво, Й. вече се е адаптирала и се чувства добре!”

Анастасия

“Изключително доволни, изненадани и впечатлени сме!”

Петър

“Възхитена съм от отношението, обгрижването, наблюдението и обратната връзка! Материалната Ви база е отлична и луксозна за възрастните!”

(Нина)
“Нямаме никакви забележки, персоналът е много добър и отзивчив!”
Симеон

“По принцип няма идеални хора и места, но сме страшно доволни от грижата и отношението в хосписа! Чувстваме се спокойни и блогодарим за всичко!”

(Александър)

“Благодарни сме за предоставената грижа! Полагат се необходимите грижи, които не можем да подсигурим вкъщи!”

(Донка)

“Само адмирации! Много сме доволни от всичко и благодарни, че в България има такова място – блести от чистота, впечатлени сме от грижите! Не може да се намери един косур! Страхотна място и супер хотел!”

(Пепа)

“Изключително доволни сме – само хубави впечатления имаме, нямаме забележки и ценим обратната връзка от персонала и управителя!”

(Силвия)

“Благодарни сме, че Ви има! Майка ми е много доволна, персоналът е много отзивчив, впечатлена съм от чистотата! Благодаря, че поддържате постоянно качеството на услугата! Успявате да се отграничите! Поздрави за целия екип!”

(Поля)

“Оценяваме грижите, самата пациентка също! Нямаме забележки, персоналът е много мил и отзивчив! Майка ми е спокойна и доволна от храната. Аз се уча от специалистите как да подхождам и да се отнасям към майка си. Това, което се прави, е професионално, човешко, това е максимумът, който може да бъде достигнат за нея!”

(Веска)

“Изключително сме доволни от от грижите и отношението на всички от персонала на Хоспис и Резиденция за възрастни “Сердика”! Грижата за болните е на изключително професионално ниво, със зачитане на достойнството на резидентитие, много мило поведение и спокоен тон. За нас лично услугата за възрастните и болните ни родителите голямо облекчение и ни дава спокойствие. Искаме да изкажем блогодарност на целия персонал, начело със Светла Иванова! Благодарим също на сестрите Боряна и Силвия, както и на болногледачите Василка и Тони!”

(Мануела)

„Изказвам искрената си благодарност за търпението, вниманието и грижите, които всички от екипа на Хоспис и Резиденция за възрастни „Сердика“ полагат за моя баща Веселин Борисов. Оценявам много високо усилията, вложени по начин, който обезпечава комфорта и съзнанието на моя родител. Благодаря Ви!!! Бъдете здрави и все така ВСЕОТДАЙНИ!“

(Деян)
Previous Image
Next Image

info heading

info content


Контакти

Имате въпроси?

Искате да разгледате хосписа наживо?

Рударци, ул. „Михаил Дойчев“ №20

За условия за настаняване:

0884 500 467

hospice@serdika.com